Menu

Yritys

Trafino Oy on vuonna 1986 perustettu perheyritys, joka on keskittynyt pääsääntöisesti liikenteen varoitus- ja ohjaustarvikkeiden myyntiin. Asiakkaitamme ovat julkisen sektorin puolella mm. kunnat ja kaupungit sekä yksityisellä puolella mm. maaurakoitsijat, taloyhtiöt ja yksityiset henkilöt.

Pääkonttorimme ja samalla keskusvarastomme hyvä sijainti Vantaalla Kehä III:n varrella tekevät meillä asioimisen helpoksi. Trafinolla on myös noutovarastot Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Lahdessa ja Kuopiossa.

Trafinolla on hyvät suhteet tavarantoimittajiin ympäri maailman ja yrityksessämme vallitsee kokeilunhaluinen ja innovatiivinen ilmapiiri. Nämä seikat takaavat, että valikoimaamme jatkuvasti tulee uutuustuotteita asiakkaidemme työn helpottamiseksi ja turvallisuuden parantamiseksi.

Trafino Oy haluaa myös jatkossa vastata asiakkaidensa odotuksiin ja ottaa mielellään vastaan toiveita ja mielipiteitä koskien tuotteitamme tai palveluamme kehittääksemme toimintaamme nykyistä paremmaksi. Mikäli valikoimastamme mielestäsi puuttuu jokin tuote tai ratkaisu/palvelu, tai jotain muuta mitä mielelläsi hankkisit meiltä esim. oheistuotteena, ilmoitathan siitä meille.

OTA YHTEYTTÄ

Voit ottaa yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomakkeen tai soittamalla lähimpään toimipisteeseemme.

Trafino Oy asiakastiedote 22.3.2020

Trafino Oy:n myynti, asiakaspalvelu sekä toimitukset toimivat myös poikkeusolosuhteissa.

Terveys ja työturvallisuus on Trafinolle erittäin tärkeä asia. Olemme poikkeustilanteen takia ottaneet seuraavat varotoimet käyttöön:

Uskomme, että palvelu toimii vaikka pidetään vähän etäisyyttä.

Ohjeistukset löytyvät myös jokaisesta toimipisteestä.