Vuokraus


Teräksiset ajosillat


Trafino sekä myy että vuokraa teräksiset ajosillat. Teräksiset ajosillat on suunniteltu ainoastaan tilapäisiin kaivantojen ylityksiin, kaikki muu käyttö on ehdottomasti kielletty. Trafinon ajosillat ovat markkinoiden kestävimpiä tukevan rakenteensa ansiosta. Ajosillassa on 6 mm rihlalevy ja kuusi 160×6000 mm U-palkkia ja se kestää kaikki laillisesti teillä kulkevat ajoneuvot. Valmistaja on tehnyt lujuuslaskelmat jotka osoittavat että 6m ajosilta soveltuu jopa neljän metrin ylityksiin. Hyvin harva markkinoilla oleva silta kestää yhtä pitkiä ylityksiä. Valikoimastamme löytyy eripituiset ajosillat ja tukialustat eri tarpeisiin. Varastopituudet ovat 4, 6 ja 8 metriä, 10 metrisiä saa tilauksesta.

Ajosilta on oiva apuväline tilanteessa, jossa joutuu kaivamaan tien kokonaan tai osittain auki. Ajosillan avulla ajokaistaa ei tarvitse sulkea eikä liikennettä tarvitse ohjata kiertotietä pitkin. Tämä sekä nopeuttaa että helpottaa urakoitsijan työtä. Koska ajosillat painavat paljon, 6m painaa vajaa 1000 kg, niiden nostamiseen ja siirtämiseen tarvitaan nosturiauto tai kaivinkone. Ajosiltojen kaikissa nurkissa on nostolenkit joihin ketjut saa kiinnitettyä. Asiakkaat voivat hakea ajosiltoja Trafinolta myös maansiirtoautolla, jolloin ne nostetaan kyytiin trukilla. Työmaakohteessa on melkein poikkeuksetta kaivinkone, jolla ajosillat saadaan purettua ja asennettua paikoilleen. Ajosilta on 1,5 m leveä joten niitä tarvitaan melkein poikkeuksetta vähintään 2 kpl vierekkäin jotta ajoväylä olisi riittävän leveä ja turvallinen.

TILAA AJOSILLAT TRAFINOLTA Trafino vuokraa ja myy ajosiltoja kaikista myyntipisteistä. Asiakkaina ovat niin kaupungit ja kunnat, urakoitsijat kuin yksityisasiakkaatkin. Asiakkaat jotka käyttävät ajosiltoja tarvitsevat useimmiten myös muita varoitus- ja ohjaustarvikkeita, kuten liikennemerkkejä, työmaa-aitoja, sulkupylväitä ja raskaskaiteita. Kaikkia näitä saa helposti ja vaivattomasti mukaan samaan kuormaan.

Ajosiltoja ei tulisi käyttää alustoina pehmeällä maalla esim. isoille nostureille. Sellaista käyttöä ne eivät välttämättä kestä vaan voivat vääntyä käyttökelvottomiksi. Trafinolla on valikoimissa myös tukialustoja ja suojalevyjä, jotka on tarkoitettu nimenomaan alustojen suojaamiseen ja raskaiden koneiden apuvälineiksi pehmeällä maalla.

Trafino pyrkii pitämään riittävästi ajosiltoja varastoissa, jotta niitä on heti saatavilla. Välillä kysyntä voi kuitenkin olla niin suurta että asiakkaan kannattaa tiedustella saatavuutta ennen noutoa.

Trafinon myymät ja vuokraamat ajosillat valmistetaan Suomessa. Tilattaessa uusia siltoja asiakas voi myös pientä lisämaksua vastaan pyytää siltoihin aitareiät tai jonkun merkinnän tunnistamista varten.

Työmaakaiteet ja törmäyssuojat


raskaskaide

Vuokraamme työmaakaiteita ja törmäyssuojia tilapäisiin tarpeisiin.

Valikoimamme sisältää monipuolisesti työmaa- ja turvakaiteita sekä erilaisia törmäys- ja päälleajosuojia. Tarjoamme tuotteita joko tilaipäiseen tai pysyvään käyttöön, tarpeistasi riippuen. Työmaille tarkoitetut työmaakaiteet pitävät alueen ulkopuolella tapahtuvan liikenteen ja sivulliset kulkijat turvallisesti pois työmaan koneiden ja työntekijöiden tieltä. Oikeanlaisten työmaakaiteiden avulla voidaan ennaltaestää tapaturmia ja turvata kulku työmaiden ohi tai läpi. Kaiteet ovat helppoja asentaa ja ne pysyvät tukevasti paikallaan betonisen jalustan avulla.

Tukevampaan alueen rajaamiseen sopivat teräskaiteet, jotka ovat erittäin kestäviä ja sopivat myös pysyvämpään käyttöön. Erityisesti liikennettä ohjaamaan sopivat turvakaiteet, joiden muoto on suunniteltu myötäilemään tien kaarteita ja suojaamaan mahdollisen päälleajon sattuessa sekä törmäävää ajoneuvoa että muuta liikennettä. Elementteihin on myös mahdollista asentaa mm. heijastimia parantamaan näkyvyyttä pimeällä. Valikoimassamme on myös erilaisia törmäyshidasteita ja päälleajosuojia.

Katso myös myytävien työmaakaiteiden ja törmäyssuojien valikoima.

Ota yhteyttä ja kartoitamme juuri sinun tarpeisiisi sopivat kaideratkaisut!

Tukialustat


Vuokraamme tukialustoja tilapäisiin tarpeisiin.

Väliaikaiset liikennevalot


Vuokraamme työmaan liikennevaloja väliaikaiseen tarpeeseen. Valikoima ja mahdollisuudet ovat laajat, joten useasti räätälöimme asiakkaalle sopivan ratkaisun.

Työmaa-aidat


Vuokraamme työmaa-aitoja tilapäisiin tarpeisiin.

Rakennuskohteista ja työmaista saadaan helposti turvallisia tarkasti valittujen työmaa-aitojen avulla, jotka sekä rajaavat että ohjaavat liikenteen ja jalankulkijoiden käyntiä työmaiden ohi. Monipuolisesta valikoimastamme löydät vuokrattavia työmaa-aitoja eri kokoisina, värisinä ja kestävillä materiaaleilla. Vuokraamme myös erilaisia kuljetus- ja varastointitelineitä.

Kaivantotuet


kaivanto

Kaivantotuet saatavana nyt vuokralle Trafinolta!

Kaivantotukia käytetään työmailla tukemaan mm. putkikaivuutöiden kaivantojen reunuksia. Perusvalikoimamme vuokratuotteisiin kuuluvat Krings KS 60 ja Krings KVL -kaivantotuet. Vuokraamme kaivantotukia tilapäisiin tarpeisiin. Ota yhteyttä ja kartoitetaan millaiset kaivantotuet sopivat juuri sinun tarpeisiisi!

Höyry-Janne P23G ja teräs-/teflonletku


höyry-janne-höyrykehitin-sulatus

Nestekaasulämmitteinen korkeapainehöyrynkehitin vesijohtojen, viemärilinjojen, tierumpujen ym. kohteiden sulatukseen.

Vuokraamme höyrynkehittimiä tilapäisiin tarpeisiin.

Höyry-Janne Höyrynkehitin on monikäyttöinen nestekaasukäyttöinen korkeapainehöyrynkehitin, jonka tuottaman höyryn avulla on helppo sulattaa, puhdistaa ja steriloida eri kohteita. Valikoimastamme löydät höyrynkehittimiä myös vuokrattavaksi.

Höyrynkehitin soveltuu erinomaisesti mm. tierumpujen, katu- ja sadevesikaivojen, vesi-, puhelin-, viemäri- ja syöksyputkien, sadevesikourujen, reikien ja valumuottien sulatukseen, betonivalujen ja PVC-muovien lämmittämiseen sekä säiliöiden höyrypuhdistukseen. Höyrynkehittimellä sulatat myös omakotitalon viemäriputket sekä salaojakaivon jäätyneet poistoputket ja se soveltuu tilapäisiin tarkoituksiin myös rakennustyömailla ja teollisuudessa.

Valtion Teknillisen Tarkastuskeskuksen hyväksymä.

Paino 50 kg
Koko 510*370*890 (korkeus x leveys x pituus)
Teho 23 kg höyryä/h = 15 000 kcal
Höyrypaine max. 8 bar

höyry-janne-höyrykehitin-sulatus
höyry-janne-höyrykehitin-sulatus

Alumiiniset kulkusillat


Alumiininen kulkusilta on tarkoitettu väliaikaiseksi kulkuväyläksi. Kevyen alumiinisen rakenteen, nopean asennuksen ja helpon siirrettävyyden vuoksi kulkusillat soveltuvat käytettäväksi mm. rakennustyömaille, kaivoksille ja louhoksille. Kulkusilloissa on sisään taitettavat kaiteet, pieni ramppi ja alumiinilaita. Alumiinisia kulkusiltoja löytyy eri pituuksia.

Katso myös ostettavat alumiiniset kulkusillat.

Ota yhteyttä ja kartoitetaan yhdessä kulkusiltojen tarpeesi!

Liikennemerkit


Trafinolla on kattava valikoima liikennemerkkejä. Toteutamme myös muita pysyviä opasteviittoja ja merkkejä asiakkaiden suunnitelmien mukaan.

Voit katsoa liikennemerkki valikoiman meidän verkkokaupasta

Yleistä: Liikennemerkkejä on olemassa eri vaihtoehtoja riippuen pohjamateriaalista ja kalvoluokasta. Liikennemerkin ominaisuudet valitaan kohteen mukaan. Yleensä kaupunki on laatinut/hyväksynyt liikennesuunnitelman tai tilapäisissä liikennejärjestelysuunitelmassa on määritelty merkkien ominaisuudet. Liikenneviraston kotisivuilla on tarkemmat tiedot kalvoluokista ja rakenteista (www.liikennevirasto.fi)

Liikennemerkit voidaan pystyttää putkivarsilla esimerkiksi betonijalustaan joka on kaivettu maahan, betoniporsaaseen, iskettävään maapiikkiin (tilapäismerkintä), niveljalustaan tai rengasjalkaan (lisäpainolla). Merkki kiinnitetään putkivarteen kahdella alumiini- tai yleiskiinnikkeellä.

Liikennemerkkikoot:
Vakiomerkkejä on kolmea kokoa: suuri koko, normaali koko ja pieni koko. Koot on määritelty Liikenneministeriön päätöksessä liikenteen ohjauslaitteista (http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1982/19820203).

Tavallisimmat koot (normaali):
– Ympyrä 640mm
– Varoitusmerkit (kolmio, esim. lapiomies) 900mm (sivun pituus)
– Kärkikolmio 900mm (sivun pituus)
– Neliö 600x600mm

Kalvoluokat:
Kalvotyypit on jaettu luokkiin R1, R2 ja R3, jossa suurempi numero tarkoittaa kalvomateriaalin paluuheijastuvuuden suurempaa arvoa.

R1, EG (Engineer Grade)
R2, HIG (High intensity) myös päiväloistekalvona (flourisoiva)
R3, DG (Diamond grade) myös päiväloistekalvona (flourisoiva)

Liikennelaskimet


liikennelaskenta

Liikennelaskin luotettavaan laskentaan!

Ajoneuvoliikenteen laskentaan kehitetty Viacount 2 on monipuolinen tutka-laskin, joka luokittelee ajoneuvot ja kertoo liikennevälineiden ajosuunnat sekä ajonopeudet. Voit vuokrata kauttamme Viacount 2 -liikennelaskimen tilapäiseen tarpeeseen. Vuokrauksen lisäksi voit myös ostaa Viacount 2 -liikennelaskimen pysyvämpään tarpeeseen, linkki.

Uutus 2017! Bluetooth vakiona uusissa tilauksissa sekä yhteensopiva ViaAPP Android sovelluksen kanssa.

Nopeusnäytöt


nopeusnäyttö-1

Vuokraamme Viasis nopeusnäyttöjä tilapäisiin tarpeisiin.

Laaja mallisto erikokoisia laadukkaita nopeudennäyttöjä monipuolisilla ominaisuuksilla. Tulevaisuuden tapa hillitä ylinopeuksia! Hyvä turvallisuustekijä esim. koulujen läheisyyteen, työmaille ym. Toimii tutkatekniikalla. Android ohjelmisto!

Katso myös myynnissä olevat Viasis nopeusnäytöt.

Kaapelitutkat ja hakulaitteet


C. Scope on valmistanut kaapelin- ja putkenhakulaitteita sekä metallinilmaisimia jo usean vuosikymmenen ajan. C.SCOPE – hakulaitteet valmistetaan Englannissa, jossa ne ovat nopeimmin kasvava tuotemerkki alallaan. Kaikki C.SCOPE laitteet ovat CE hyväksyttyjä ja valmistettu ISO- laatujärjestelmän mukaisesti. Nämä laitteet eivät ainoastaan vähennä työtunteja, vaan lisäävät myös huomattavasti työturvallisuutta, puhumattakaan kustannussäästöistä, kun vältetään kaapelin tai putken poikkikaivaminen.

Katso valikoima verkkokaupastamme tästä ->

Viemäri ja putkistokamera


GP kamerat soveltuvat hyvin ammattimaiseen putkien ja rakenteiden tutkimiseen. Kamera toimitetaan 10” LCD näytöllä, jossa on tallennusmahdollisuus. Muistille tallennettu video tai otetut kuvat voidaan katsoa suoraan näytöltä. Järjestelmällä voidaan ottaa kuvia ja videotallennetta. Kamerapää on suojattu korkealaatuisella safiirilinssillä. Kameran ympärillä on valkoiset suurteholedit, jotka antavat lisävaloa. Valojen tehoa voidaan säätää näytöltä. Työntövarsi on tukevaa lasikuituseosta, joka kestää kovankin työskentelyn. Kamerat ovat täysin vedenpitäviä (IP68) ja suositeltava työskentelylämpötila on -15°…+60°C , joten ne soveltuvat todella hyvin Suomen vaihteleviin työskentelyolosuhteisiin. Kaikissa malleissa on akut, joilla toiminta-aika on noin kolme tuntia. Näyttö on istutettu erittäin tukevaan roiskevesisuojattuun laukkuun. Järjestelmään saatavana paikannuslaitteisto.

Vuokrattavana 20-60m kamerat.

Hinattavat sulkuaidat


HINATTAVAN SULKUAIDAN VUOKRAUS
Vuokraamme hinattavia sulkuaitoja erilaisiin tilapäisiin tarpeisiin.

Hinattava sulkuaita on tieliikennelain vaatima varoituslaite, joka kiinnitetään ajoneuvon perään, ilmoittamaan tiellä tai liikenneväylällä tehtävästä työstä.

Katso myös myytävien hinattavien sulkuaitojen valikoima.

Henkilölaskenta


Vuokraamme Instant counting -henkilölaskentamattoja tilapäisiin tarpeisiin.

Instant counting on helppo ja yksinkertainen tapa laskea henkilöliikennettä eri kohteissa. Esimerkiksi museot, näyttelyt, messut ja julkisen liikenteen asemat. Mattoja voi samassa laskentajärjestelmässä olla useita ja tilastojen analysointi tapahtuu kätevästi pilvipalvelun kautta.

INSTANT COUNTING – EDUT:

Siirrettävä – yksinkertainen sisätilojen henkilölaskentaan
Nopea asennus
Laskentatarkkuus
Skaalattavuus – maton leveys 1-8 metriä ja mattojen verkosto
Akkukäyttöinen – akun kesto 1 vuosi
Ei vaadi kiinteitä asennuksia
Itsenäinen toiminta – Laskentamatot omassa verkossa

Työmaavilkut


Trafino vuokraa myös työmaavilkkuja vuokrakokonaisuuksissa.

Muoviset suojalevyt


Vuokraamme muovisia suojalevyjä helposti vaurioituvien alustojen tilapäiseen suojaamiseen.

Valikoimamme muovisia suojalevyjä voidaan käyttää erilaisissa työmailla ja rakennuskohteissa, sillä ne kestävät jopa 30 tn painon. Suojalevyistä on mahdollista koota omaan tarpeeseen sopiva alusta, sillä materiaalinsa vuoksi niitä on helppo asentaa ja nopea yhdistellä keskenään. Tuote on valmistettu 100 % kierrätysmuovista.