Menu
tuotteet_kuva
« Takaisin tuotevalikoimaan

Liikennepeilit ja valvontapeilit

Trafinolla on tänä päivänä varastossaan myös liikennepeilit. Meillä on erikokoisia ja -muotoisia liikennepeilejä, turva- ja valvontapeilejä, teollisuuspeilejä ja tarkistuspeilejä. Peilejä on tolppa-, seinä- ja kattokiinnitystä varten.

Laadukkaat ja kestävät liikennepeilit

Liikennepeilit ovat perinteisesti olleet akryylisia tai polykarbonaattisia, mutta Trafino on muutama vuosi sitten siirtynyt myymään poikkeuksetta ruostumattomasta teräksestä valmistettuja peilejä. Teräspeilit tarjoavat erinomaisen näkyvyyden, kestävät ilkivaltaa ja ovat suunniteltu kestämään äärimmäisissä sääolosuhteissa ja ovat täysin huoltovapaat. Suomessa lämpötila pyörii talvella aika usein nolla asteen tienoilla. Tämä aiheuttaa muovipinnoitteisille peileille suuria huurtumisongelmia. Teräspeilikin huurtuu, mutta kirkastuu huomattavan paljon nopeammin.

Liikennepeilit ovat yleisimmin kooltaan Ø 600 mm, 600×800 mm ja 450×600 mm. Liikennepeilien valkoisissa muovikehyksissä on punaiset heijastimet. Liikennepeilit ovat yksittäin pakattuja pahvilaatikkoihin joten toimittaminen postin tai kuljetusliikkeen kautta ei ole ongelma. Pakkauksessa on kaikki tarvittavat kiinnikkeet, pultit ja mutterit 60 mm tolppakiinnitystä varten. Seinäkiinnike on sen verran iso että se ei mahdu pakettiin, joten se on tilattava erikseen tarvittaessa.

Liikennepeilit ovat helppo ja halpa tapa parantaa turvallisuutta mm. kuolleissa kulmissa, parkkihalleissa, tiheään rakennetuissa kortteleissa jne. Aika usein yksityiset ihmiset tai taloyhtiöiden puheenjohtajat ottavat yhteyttä ja kysyvät mikäli he tarvitsevat lupaa pystyttääkseen liikennepeilin ulosajoväylälleen. Vastaus tähän on että mikäli peili pystytetään taloyhtiölle kuuluvalle alueelle tai yksityiselle tontille niin lupaa ei tarvita. Jos peili sen sijaan sijoitetaan esim. ulostuloväylää vastapäätä kadun toiselle puolelle, pitää maanomistajalta anoa lupaa.

Kaikki myymämme liikennepeilit ovat jonkun verran kuperia ja tarjoavat näin ollen laajemman näkökentän kuin litteät peilit, kuitenkaan vääristämättä tulevan auton nopeutta/etäisyyttä. Liikennepeilit jotka tarjoavat 180° näkökulman antavat erittäin vääristetyn kuvan, emmekä myy niitä asennettavaksi liikenteen sekaan. Jos peilistä haluaa nähdä kahteen suuntaan, on asennettava kaksi peiliä.

Peilin koko tulee valita katseluetäisyyden perusteella. Ø 600 mm ja 450×600 mm kokoiset peilit soveltuvat aina 10 m etäisyyteen asti ja 600×800 mm jopa 20 m asti. Pienemmät liikennepeilit riittävät yleensä niin tehdasalueille kuin yksityisille pihoille, jolloin meillä on tarjota Ø 490 mm ja Ø 320 mm teräspeilejä ilman heijastimia.

Meiltä voi joko hakea peilin suoraan varastosta tai tilata toimituksella. Normaalisti liikennepeilit voidaan toimittaa jo seuraavana päivänä perille. Asennustarvikkeet kuten putket ja betonijalustat saa myös kätevästi meiltä.

OTA YHTEYTTÄ

Voit ottaa yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomakkeen tai soittamalla lähimpään toimipisteeseemme.

LIIKENNEPEILIT

Peiliosa on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Runko-osa on iskunkestävää UV-suojattua ABS muovia, jossa on punaiset heijastavat tarrat.
Peilit soveltuvat erinomaisesti liikenteeseen, teollisuus- ja varastoalueille ja parkkipaikoille.

 

Koot:

Ø 600 mm

600*800 mm
450*600 mm

Tolppakiinnitin 60 mm:putkelle sisältyy toimitukseen.
Erillinen seinäkiinnitin (L-kappale) saatavilla.

VALVONTAPEILIT AURINKOSUOJALLA

Peiliosa ja runko on molemmat valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Pyöreiden peilien oranssi aurinkosuoja on valmistettu polykarbonaatista ja suorakaiteen muotoisten peilien ruostumattomasta teräksestä.

Koot:

Ø 320 mm
Ø 490 mm
Ø 600 mm

600*800 mm

Tolppa- ja seinäkiinnitin 50 mm:n putkelle sisältyy toimitukseen hakaisijaltaan 320 ja 490 mm:n peileille.

Muille sisältyy tolppakiinnitin 60 mm:n putkelle.

Erillinen seinäkiinnitin (L-kappale) saatavilla.

VALVONTAPEILI- SISÄKÄYTTÖÖN

Peiliosa sekä taustalla oleva ristituki on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja pelissä on musta PVC suojarengas.

Peilit soveltuvat erinomaisesti käytettäviksi sisätiloissa esim. kauppakeskuksissa, sairaaloissa, hoivakodeissa, varastoissa, parkkihalleissa, vankiloissa ja kouluissa.

Koko: Ø 490 mm

EXPLORER - Huulipeili

Explorer huulipeili on ulkokäyttöön soveltuva laajakulmapeili (180 astetta). TÜV-hyväksytty peili on tehty akryylistä ja huomattavasti lasipeiliä kestävämpi. Punainen tiivistenauha toimii myös huomiovärinä.

Toimitukseen sisältyy myös asennusrauta. Asennusrauta mahdollistaa peilin asentamisen moneen eri asentoon.

Peili saatavissa kahdessa eri koossa.
– ø60 cm, Akryyli, 490 x 490 x 480 mm, 5,4 kg
– ø80 cm, Akryyli, 690 x 690 x 490 mm, 8,2 kg

Kokoamisohjeet:

KUPOLIPEILI 180

Kupolipeili soveltuu mainiosti valvontakäyttöön sisätiloissa

Asennus joko suoraan seinään tai kattoon. Voidaan myös asentaa katosta ketjuilla.

KokoMateriaaliPainoKatseluetäisyys
50 cmAkryyli
60 cmAkryyli0,5 kg10-15 m
80 cmAkryyli1,0 kg15-20 m

KUPOLIPEILI 360

Kupolipeili soveltuu mainiosti valvontakäyttöön sisätiloissa

Asennus joko suoraan seinään tai kattoon. Voidaan myös asentaa katosta ketjuilla.

KokoMateriaaliPainoKatseluetäisyys
50 cmAkryyli0,95 kg3-15 m
80 cmAkryyli1,5 kg21-30 m
100 cmAkryyli2,8 kg41-50 m

Lue lisää: https://www.trafino.fi/trafino-oy-ja-jade-infra-aloittaa-yhteistyon-uudellamaalla/