Menu
tuotteet_kuva
« Takaisin tuotevalikoimaan

Ajosillat

Trafino sekä myy että vuokraa teräksiset ajosillat. Teräksiset ajosillat on suunniteltu ainoastaan tilapäisiin kaivantojen ylityksiin, kaikki muu käyttö on ehdottomasti kielletty. Trafinon ajosillat ovat markkinoiden kestävimpiä tukevan rakenteensa ansiosta. Ajosillassa on 6 mm rihlalevy ja kuusi 160×6000 mm U-palkkia ja se kestää kaikki laillisesti teillä kulkevat ajoneuvot. Valmistaja on tehnyt lujuuslaskelmat jotka osoittavat että 6m ajosilta soveltuu jopa neljän metrin ylityksiin. Hyvin harva markkinoilla oleva silta kestää yhtä pitkiä ylityksiä. Valikoimastamme löytyy eripituiset ajosillat ja tukialustat eri tarpeisiin. Varastopituudet ovat 4, 6 ja 8 metriä, 10 metrisiä saa tilauksesta.

AJOSILTOJEN KÄYTTÖOHJE [PDF]

AJOSILTOJEN ESITE [PDF]

Katso ajosiltojen tekniset tiedot tästä »

Ajosilta on oiva apuväline tilanteessa, jossa joutuu kaivamaan tien kokonaan tai osittain auki. Ajosillan avulla ajokaistaa ei tarvitse sulkea eikä liikennettä tarvitse ohjata kiertotietä pitkin. Tämä sekä nopeuttaa että helpottaa urakoitsijan työtä. Koska ajosillat painavat paljon, 6m painaa vajaa 1000 kg, niiden nostamiseen ja siirtämiseen tarvitaan nosturiauto tai kaivinkone. Ajosiltojen kaikissa nurkissa on nostolenkit joihin ketjut saa kiinnitettyä. Asiakkaat voivat hakea ajosiltoja Trafinolta myös maansiirtoautolla, jolloin ne nostetaan kyytiin trukilla. Työmaakohteessa on melkein poikkeuksetta kaivinkone, jolla ajosillat saadaan purettua ja asennettua paikoilleen. Ajosilta on 1,5 m leveä joten niitä tarvitaan melkein poikkeuksetta vähintään 2 kpl vierekkäin jotta ajoväylä olisi riittävän leveä ja turvallinen.

Tilaa ajosillat Trafinolta

Trafino vuokraa ja myy ajosiltoja kaikista myyntipisteistä. Asiakkaina ovat niin kaupungit ja kunnat, urakoitsijat kuin yksityisasiakkaatkin. Asiakkaat jotka käyttävät ajosiltoja tarvitsevat useimmiten myös muita varoitus- ja ohjaustarvikkeita, kuten liikennemerkkejä, työmaa-aitoja, sulkupylväitä ja raskaskaiteita. Kaikkia näitä saa helposti ja vaivattomasti mukaan samaan kuormaan.

Ajosiltoja ei tulisi käyttää alustoina pehmeällä maalla esim. isoille nostureille. Sellaista käyttöä ne eivät välttämättä kestä vaan voivat vääntyä käyttökelvottomiksi. Trafinolla on valikoimissa myös tukialustoja ja suojalevyjä, jotka on tarkoitettu nimenomaan alustojen suojaamiseen ja raskaiden koneiden apuvälineiksi pehmeällä maalla.

Trafino pyrkii pitämään riittävästi ajosiltoja varastoissa, jotta niitä on heti saatavilla. Välillä kysyntä voi kuitenkin olla niin suurta että asiakkaan kannattaa tiedustella saatavuutta ennen noutoa.

Trafinon myymät ja vuokraamat ajosillat valmistetaan Suomessa. Tilattaessa uusia siltoja asiakas voi myös pientä lisämaksua vastaan pyytää siltoihin aitareiät tai jonkun merkinnän tunnistamista varten.

Ota yhteyttä! Yhteystiedot löydät sivun alaosasta.

OTA YHTEYTTÄ

Voit ottaa yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomakkeen tai soittamalla lähimpään toimipisteeseemme.

Teräksiset ajosillat

Ajosiltojemme kannet on tehty 6mm kyynellevystä, minkä ansiosta silta ei ole liukas, eikä sen pinnalle keräänny vesi. Runko on valmistettu viidestä tai kuudesta U-palkista, sillan pituudesta riippuen. Pohjan rakenteen ansiosta silta pysyy tukevasti paikallaan ja jokainen siltamalli on mitoitettu kestämään kaikki laillisesti teillä kulkevat ajoneuvot.

Ajosillan rakenne:
– Rihlalevy
– PL6 x1500x6000mm
– 5kpl U160x6000mm

Kuvissa tulokset kuuden metrin sillasta. Lujuuslaskelmat osoittavat, että siltamme soveltuvat pituutensa nähden kilpailijoiden siltoja pidempiin ylityksiin. Laskennassa painoksi on määritetty 300kN sillan keskilinjalle ja ylityksen pituus on neljä metriä. Paino jakaantuu rakenteissa niin, että kovin rasitus on vain vähän yli 200MPa (myötölujuus 275MPa) ja suurin taipuma reilut 15mm.

Valikoimassa 4m, 6m, 8m ja 10m pituudet.

Kestävät laillisesti teillä kulkevat ajoneuvot.

Myynti sekä vuokraus.

Esite [PDF]

Ajosilta 10m

Ajosilta erikoisleveiden kaivuupaikkojen ylitykseen.

Tekniset tiedot:

– 6 kpl HEA140 palkkia

– Rakenne kuin 8m silta, rihlalevykansi ja ja pohjapuolelle sileät pellit, eli kansiosa on kotelo.

– Päissä taittuvat/viistetyt jatko-osat 1,5m.

– Jatko-osien viiste noin 0,9m

– 4 kpl nostokorvaketta/silta

Konttiramppi, kumi

Kuminen konttiramppi helpottaa konttien lastausta ja purkua maan tasalla. Yksi henkilö voi kasata vaivattomasti rampin.

  • 16-osainen
  • Anti-slip
  • Kokonaisleveys 2200 mm
  • Pituus: 1200 mm
  • Konttikorkeus: 160 mm
  • Paino: 120 kg
  • Kantavuus: 10 ton