Menu

Lahjoitus lasten syöpäsairauksien tutkimuksiin ja hoitoihin

Trafino Oy osallistuu tänä jouluna varainkeräykseen jossa tuetaan lasten ja nuorten syöpäsairauksien tutkimusta ja hoitoa.

Keräystempauksen takana on Team Rynkeby joka lahjoittaa kerätyt varat lyhentämättömänä Aamu säätiölle ja Sylva ry:lle.

29.6.2019 Team Rynkeby Finland 280 henkilöä starttaa kohden Pariisia polkien 1200km. Voit seurata Team Rynkebyn harjoituksia ja keräystä heidän kotisivuiltaan http://facebook.com/teamrynkebyespoo
https://www.team-rynkeby.fi

Team Rynkeby – God Morgon on Pohjoismaiden suurin ja näkyvin hyväntekeväisyysprojekti, jossa pyöräilyjoukkueet pyöräilevät joka vuosi Pariisiin 1200 km ja keräävät siten rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Heidän tuettavat kohteet ovat Suomessa Aamu säätiö sekä Sylva ry. Aamu säätiön varoilla tuetaan lasten ja nuorten veri-ja syöpäsairauksien kliinistä tutkimusta ja hoidon kehitystä. Sylva ry auttaa syöpää sairastavia lapsia, nuoria ja heidän perheitään tarjoamalla tietoa, tukea ja vertaistoimintaa.

RAUHAISAA JOULUA HYVÄLLÄ SYDÄMELLÄ!

TEAM RYNKEBYN KERÄTYT RAHAT MENEVÄT LYHENTÄMÄTTÖMINÄ VAKAVASTI SAIRAILLE LAPSILLE.
(Vuonna 2018 Team Rynkeby – God Morgon lahjoitti 9,44 miljoonaa euroa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Tästä summasta Suomessa sai Sylva ry 30% (265 912 euroa) ja Aamu Säätiö 70% (620 460 euroa). )

Ajankohtaista

OTA YHTEYTTÄ

Voit ottaa yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomakkeen tai soittamalla lähimpään toimipisteeseemme.