Menu

Huolto

Kaikki mittalaitteet vaativat huoltoa jossain vaiheessa.

Toimiva huolto lähellä asiakasta on erittäin tärkeä asia, joka on yksi perusasia toiminnassamme. Pyrimme huoltamaan laitteet nopeasti ja pitämään kaikkiin myymiimme tuotteisiin kattavat varaosavalikoimat suoraan hyllystä. Halutessaan asiakas voi vuokrata vastaavan laitteen oman korjauksen ajaksi. Huollamme laitteet merkkiin katsomatta ja laitteiden mukaan laitetaan aina laatujärjestelmän mukainen kalibrointitodistus. Huollosta saa asiantuntevaa apua myös uusia kojeita hankittaessa.

 

Laitteiden toimitus huoltoon:

  1. Tee huoltosaate kotisivuillamme ja tulosta siitä kopio laitteen mukaan. Huoltosaatteesta lähtee kopio sähköpostilla asiakkaalle sekä meille huoltoon, jotta osaamme varautua laitteen saapumiseen.
  2. Laitteen toimitus:

–  Toimita laite lähimpään Trafinon toimipisteeseemme, tai suoraan Vantaalle keskushuoltoon.

Toimipisteidemme välinen liikenne huoltotilauksissa rahtivapaasti. Laitteen palautus myös toimipisteeseemme rahtivapaasti, josta laitteen voi noutaa huollon jälkeen.

–  Tee noutotilaus Schenkerin linkistä. Rahtikustannus 15Eur sis Alv 24%. Schenker hakee lähetyksen haluamastanne osoitteesta sovittuna ajankohtana. Vastaanottajan viite / huoltosaate * kohtaan laita huoltosaatteen numero. Lähetettyäsi kuljetustilauksen saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä linkin mistä lähetyksen etenemistä voi seurata. Lähetyksen koko: Yhden paketin paino enintään 30kg ja monipakettilähetys max. 10 pakettia enintään 99kg. Lähetyksen pituus ei saa ylittää 200cm.

 

Schenkerin noutotilaus:

Tilaa nouto

–  Toimitus Postilla, Matkahuollolla tms. Toimitus aina ovelle asti toimitettuna. Lähetyksen voi maksaa itse, vastaanottajan- , tai lähettäjän sopimuksella. Aina kuitenkin ovelle asti toimitettuna.

Schenkerin noutopisteverkosto sekä palvelukuvaus:

Avaa noutopistekartta

Avaa palvelukuvaus

 

Huolto avoinna: ma-pe klo 8-16 (tai sopimuksen mukaan)

Huollon osoite:

Trafino Oy / Huolto
Vantaankoskentie 24
01730 Vantaa
Puh. 045 1256 174

 

Huoltosaate:

Toimita laitteen mukana kotisivuilta tulostettava huoltosaate mahdollisimman tarkasti täytettynä. Mitä tarkemmin huoltosaate ja vikaseloste on täytetty helpottaa se huollon toimintaa, joka tarkoittaa pienempää huoltolaskua.

Ystävällisin terveisin,
Huoltopäällikkö
Matti Kasurinen

 

Täytä huoltosaate lomake tästä:


Asiakkaan tiedot:


Laitteen tiedot:KylläEiKylläEi


KylläEi


KylläEi


Trafinon toimipisteeseenPostiSchenker noutopalveluMatkahuoltoKlikkaamalla alla olevaa painiketta, huoltosaate lähetetään meille.
Saat sähköpostiisi kopion huoltosaatteesta joten tarkistathan että sähköpostisi on oikein kirjoitettu!


Laitteet palautetaan toimipisteeseen josta ne ovat tulleet, tai Schenkerin noutopisteverkoston kautta ellei toisin sovittu.

OTA YHTEYTTÄ

Voit ottaa yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomakkeen tai soittamalla lähimpään toimipisteeseemme.

Lue lisää: https://www.trafino.fi/trafino-oy-ja-jade-infra-aloittaa-yhteistyon-uudellamaalla/